top of page

Mulige opplevelser...

Husk at du trener på å være i egen kropp, på å være fullt tilstede i Nytelsen. 

Gradvis blir du kjent med din egen, erotiske kroppsenergi som et nærvær i deg selv.

Gradvis oppdager du hva det vil si å tillate din seksuelle energi å gi deg denne levende erotiske opplevelsen som forbinder deg til en utvidet bevissthet om deg selv. Den seksuelle energien i kroppen din har den funksjon at den kan forbinde deg til dypere nivåer av den du er, ditt Selv, som får deg til å innse at  livet på jorden faktisk er Hellig.

 
Utfordringer du kan møte i deg selv under den tantriske massasjen:

Under forløpet kan du komme til å oppleve flere av disse klassiske forstyrrelsene. Ha derfor som innstilling at det kan skje deg. I tillegg ser du det som en trening ikke å bryte kontakten med det som vekkes i deg, erotisk eller spirituelt. Du skal heller ikke bryte med gråt eller sinne, hvis det kommer – vanligvis som en reaksjon på den overveldende følelsen som det er å oppdage at du har levd et altfor langt liv uten din erotiske kroppsopplevelse. I denne sammenheng er ikke massøren en psykoterapeut, men forholder seg til det som skjer i deg fra sitt hjerte. Det er du som tar i mot deg selv. Du aksepterer alt akkurat som det er – du lar det komme – du lar det gå!

  • Du kjenner ingen nytelse, bare en god massasje – du blir ikke berørt. Det skjer fordi du ubevisst ennå ikke våger å bli kjent med deg selv på denne måten. Men det kan også skje på spesielle dager i din månedssyklus, mens du en annen dag kan være langt mer åpen. Blir du bare liggende og sture, si fra til massøren – be om hjelp til å gi slipp på hodet ditt!

  • Du kjenner litt nytelse, men merker at du stadig tenker på andre ting eller begynner å stille spørsmål om hva det egentlig er som foregår. Kan dette være seksuelt likevel? Hvem er egentlig denne massøren? Dermed stopper prosessen opp.

  • Du kjenner virkelig nytelse – du kjenner den erotiske følelsen stige i kroppen din, men blir sky, flau, redd eller usikker og søker kontroll på følelsene dine – både de gode og de ubehagelige – ved å stoppe dem – skyve dem unna. Si i tilfelle fra om det skjer! Ellers bryter du et hellig øyeblikk.

  • Du begynner å fokusere på hva massøren gjør istedenfor å ta imot opplevelsen av det som skjer inne i deg. Du har gitt bort kontakten med deg selv til den andre, dvs at du vender oppmerksomheten ut istedenfor inn i deg selv.

  • Du blir forstyrret av seksuelle fantasier. Da har du separert deg fra deg selv og over til henne. Det kan lett skje. Da skal du ikke fordømme det. Se fantasien komme, for så å gi den slipp – og bare nyte den gode følelsen du har inni deg. For nå er det deg det handler om!

Under: Hva bør du vite før massasjen:

Hvis du som mann opplever å få reisning, er det helt naturlig. Etter hvert som energien søker oppover i kroppen, vil den igjen legge seg. Å gi uttrykk for nytelse gjennom pust og lyd eller bevegelse av kroppen, er helt naturlig.  

Selv om du er helt naken på benken og blir massert av meg, skal ditt fokus som klient være rettet inn mot nytelsen i din egen kropp.

 

I stedet for å holde på nytelsen i underlivet med tanke på sex, er du innstilt på å la nytelsen trekkes opp gjennom kroppen din, primært mot ditt eget hjertesenter. Fra hjertet oppleves den erotiske energien annerledes enn fra underlivssenteret. Slik kan du gjennom Tantrisk Massasje gradvis erfare at den erotiske energi kan bli en kilde til bevissthetsutvidelse.

-men handler om å gjenkjenne den erotiske følelsen i kroppen som en livskraft som gir nytelse.

bottom of page