top of page

Tantrisk Massasje for menn

Tantramassasje lar deg komme dypere inn i deg selv, slik at du kan begynne å føle deg selv innenfra.

Tantramassasjen kan hjelpe deg å forstå og mestre din seksuelle energi, slik at du kan bli mer trygg og tilstedeværende både i ditt erotiske liv, kjærlighetslivet, arbeidslivet og forholdet til deg selv.


Her er det ingen forventninger eller følelser av mindreverdighet, men bare ren sensuell væren i nåtiden.

Med andre ord får du muligheten til å føle deg selv som du egentlig er i stedet for å utføre noe som ikke alltid er sant for

din sanne maskulinitet og potensial.

Når du som mann lærer å mestre din egen energi uten å undertrykke den, vil du også oppleve tilgang til nye dimensjoner av deg selv og en mer åndelig forståelse av din egen maskuline kjerne.

Tantrisk massasje for menn er en sensuell kroppsmassasje som kan gi deg en dypere innsikt i hvem du virkelig er. Masseringen vekker hjertet ditt og gir deg styrke, ro, oversikt og selvtillit, og det viser deg hvordan du kan stå i full kraft, seksualitet, styrke, visjon og kjærlighet.

Praktisk informasjon:​​

  • Alle timer inneholder samtaler før og etter. 
    

  • Du skal møte så nydusjet som mulig​
    

  • Pris kr. 1800,- for 2 timer Tantrisk Massasje. Bestill her
    

  • Pris kr. 900,-  for 1 time Tantrisk avspenningsmassasje. Bestill her

 • Første time forhåndbetales alltid ved bestilling. 
   

 • Vipps 90999145 eller kontonr: 12540571803
   

 • Avbestillingsvilkår for alle behandlinger:
  Avbestilling må skje senest 24 timer før avtalt time for å få refundert hele beløpet eller det kan benyttes til en ny avtale. 

  Avbestiller du senest 12 timer før avtalt tid, betaler du 1/2 pris av timen eller det kan benyttes til en ny avtale. 

   

 • Jeg er utdannet InnerLife Tantrisk Massør og InnerLife Terapeut, -Coach, -massør fra InnerLife-Akademiet.  
  En holistisk og helseorientert behandling. 

Massasjen er en gave til deg fra den universelle feminine energi, og du får lov til å motta denne gaven uten å måtte gi noe i retur. Når du øver deg i å være mottakelig, trener du deg i å oppleve den universelle feminine kraft gjennom alle kvinner på en helt ny måte noe som fordeler seg i hverdagen med kvinnene i ditt liv - og derfor er det viktig å fokusere på hva du opplever og sanser. Dette er igjen med på å foredle den maskuline kraften din. 

For deg som mann å oppleve at massøren på en kreativ og sensuell måte berører deg over hele din kropp (med unntak av penis), er spesielt. Som mottager er du helt naken under massasjen. Det kan oppleves erotisk, men prøv å forstå at det du opplever, handler om nytelse som kan bringe deg innover mot din egen sjel. Hvis det likevel kommer en projeksjon på henne og dermed ereksjonen, er det helt greit. Hun vil hjelpe deg innover igjen.

Uansett er det snakk om trening på å være fullt tilstede i Nytelsen.

Så det å rette ditt nærvær inn mot det du opplever som Skjønnhet, det å være til stede i alle former for Sanselighet,

det å åpne for Intimitet, høyner din evne til virkelig å se andre mennesker og det å bli sett som den du er.

Det er å omforme din egen Seksualitet til et redskap for forløsning og frigjøring. 

Gradvis blir du kjent med din egen, erotiske kroppsenergi som et nærvær i deg selv.

Etterhvert oppdager du hva det vil si å tillate din seksuelle energi å gi deg denne levende erotiske opplevelsen som forbinder deg via hjertet til en utvidet bevissthet om deg selv.

I Tantra har den seksuelle energi i kroppen din som funksjon å åpne deg for ditt dypere Selv, slik at du får en dypere forståelse og opplevelse av at ditt opphold på jorden er hellig.


Etter massasjen tar vi en liten prat og her er du velkommen med spørsmål eller hvis du vil fortelle hva du har opplevd underveis før du går tilbake til verden, til dine daglige utfordringer og oppgaver kanskje litt mer i samsvar med din sanne styrke, din visjon av livet ditt og ditt kjærlige hjerte.


Massasjen gir deg de beste mulighetene til å oppleve det erotiske og sensuelle potensialet du har gjennom hele kroppen din. Derfor vil det ikke være massasje direkte av lingam/penis i massasjen fordi det fjerner fokuset fra opplevelsen i resten av kroppen. Evnen til å være fullstendig til stede i nåtiden i opplevelsen er den beste treningen for en mann som ønsker balanse og tilstedeværelse i sin verden. 

My Channel
Watch Now
bottom of page