top of page

Tantrisk Massasje for kvinnen

Tantrisk Massasje for kvinner er annerledes enn for menn.

Tantrisk massasje for kvinner er rettet mot å åpne den energi som allerede finnes i kroppen vår, men som ligger fortrengt av den patriarkalske kultur som vi lever under. I den tantrisk massasjen ønsker vi at din naturlige energi igjen skal få bevege seg fritt og naturlig i din kvinnelige kropp.

Formålet med Tantrisk Massasje er å styrke opplevelsen av din erotiske livskraft på en måte som helliggjør kroppen din.

Tantrisk Massasje åpner for den indre Eros som en feminin livskraft i kvinner og menn. Ved å åpne deg for denne subtile livskraften, utvides og transformeres din bevissthet. Du møter Eros energien i din kropp for å gjenoppdage hvordan hun vekker til live din inspirasjon og livskraftighet, nytelsen i å være deg selv og kjærligheten til deg selv og den verden du lever i.

Massasjen gis med lange, rolige og strøk, du lærer å "avkoble" nytelsen fra den seksuelle tanken og isteden bringe energien opp til ditt hjerte.

Praktisk informasjon:

 • Før du kommer til massasje, er det en fordel at du er så nydusjet som mulig.

 • Jeg benytter økologisk olje.
   

 • Alle timer inneholder samtaler før og etter. 

 • Pris kr. 1800,- for 2 timer InnerLife Tantrisk Massasje gir en helhetlig behandling av hele kroppen. Bestill her

 • Pris kr. 900,-  for 1 time Tantrisk avspenningsmassasje. Bestill her

 • Nedsatt pris for deltakere i fordypningsgruppe samt personer med lav inntekt, ta kontakt. 

​​

 • Første time betales ved bestilling. Først da er timen reservert.
   

 • Vipps 90999145 eller kontonr: 12540571803
   

 • Avbestillingsvilkår for alle behandlinger:
  Avbestilling må skje senest 24 timer før avtalt time for å få refundert hele beløpet eller det kan benyttes til en ny avtale. 
  Avbestiller du senest 12 timer før avtalt tid, betaler du 1/2 pris av timen eller det kan benyttes til en ny avtale. 

   

 • Jeg er utdannet InnerLife Tantrisk Massør og InnerLife Terapeut, -Coach, -massør fra InnerLife-Akademiet. 
  En holistisk og helseorientert behandling. 

   

I Tantra sies det at det er kvinnen som skal lede an på veien, nettopp fordi at hun er utstyrt gjennom sin femininitet en egen evne til å koble seksualitet, kjærlighet og åndelighet sammen. 

Men vi lever i et patriarkalsk samfunn hvor vi som kvinner sjelden får erfare hvordan vi kan leve ut vår femininitet, sik blir det også vanskelig for oss å både føle og velge hva som er bra for oss, istedenfor lærer vi mer om hvordan vi skal/bør velge og føle. 

Det kan være vanskelig å for oss å overgi oss til lyst, glede, kjærlighet og intimitet, og å stå der i vår fulle kraft, vår skjønnhet og sensualitet.

Vi har gjennom generasjoner blitt blokkert på vår frie erotiske livskraft, vi har måttet fortrenge den i mye av vår oppvekst både bevisst og ubevisst. Dette skjer igjennom ord og handlinger fra de vi har rundt oss, vi begrenses fra barnsben av og til den alder du er i dag.

Disse begrensningene og blokkeringene kan oppheves gjennom en rolig, kjærlig og bevisst berøring i en tantrisk massasje, for i den tantriske massasjen ønsker vi at din naturlige energi igjen skal begynne å bevege seg naturlig i kroppen. Når du opplever det, vil du også kunne oppleve at både begrensninger, spenninger og smerter kan forsvinne både psykisk og fysisk.

Den tantriske massasjen blir som en guidet tur inn i deg selv, inn til en gjenoppdagelse av hvem du er, slik at du kan føle deg fri og elsket.

Fri i deg selv og til å elske deg selv. 

Når du kommer til Tantrisk massasje har du 2 timer som er helt dine. 

Først har vi en liten samtale hvor du kan sette ord på hva som rører seg i deg, jeg lærer deg litt om pust og vi puster litt sammen, deretter kler du av deg og legger deg på benken. 

For deg som kvinne kan det være uvant å motta en så nær berøring fra en annen kvinne. Da er det viktig ikke å tenke kjønn, men at det er en "søster" som stiller seg til rådighet for å gi deg muligheten til å gjenkjenne din sensualitet og seksuelle energi gjennom din evne til nytelse.

Så begynner massasjen, den skreddersys til deg slik at vi møtes der du er.  Hvis det er noe du trenger å sette ord på under massasjen så gjør du det, husk at dette er din tid.

 

Massasje og berøring bidrar til å åpne din erotiske energi og sprer den igjennom hele kroppen, det vekker din sensualitet, det roer tanken slik at du lettere kan overgi deg til nytelsen og øyeblikket.

Det kan være mange forskjellige reaksjoner som dukker opp under en massasje, og alt er velkommen akkurat som det er.

 

Etter massasjen kler du på deg og vi setter oss ned tar litt vann og frukt, slik at du kan stille spørsmål eller fortelle litt om din reise før du igjen går ut i verden, forhåpentligvis med en ny forståelse og opplevelse av din erotiske livskraft, et nytt innblikk i hele den vakre, fantastiske, strålende og attraktive kvinnen du virkelig er.

Jeg gleder meg til å møte deg og dele min kunnskap, erfaring og hjerte med deg .   

Uansett er det snakk om trening på å være fullt tilstede i Nytelsen. Gradvis blir du kjent med din egen, erotiske kroppsenergi som et nærvær i deg selv. Gradvis oppdager du hva det vil si å tillate din seksuelle energi å gi deg denne levende erotiske opplevelsen som forbinder deg til en utvidet bevissthet om deg selv.

I Tantra har den seksuelle energi i kroppen din som funksjon å åpne deg for ditt dypere Selv, slik at du får en dypere forståelse og opplevelse av at ditt opphold på jorden er hellig.

Tantra er EN MÅTE Å LEVE hvor du praktiserer NYTELSE 

i de helt store opplevelser og ned til livets minste detalj.  

Tantra frembringer den ekte LIVSGLEDEN, 

som prestasjon, stress og manglende tilstedeværelse tar fra deg. 

Tantra omdanner SEKSUALITETEN

til et rom fylt av følsomhet, skjønnhet og verdighet for begge parter. 

Tantra henter frem din FEMININE og MASKULINE intelligens, 

slik de virker på forskjellig måte hos kvinne og mann. 

Tantra er aktiv KJÆRLIGHET overfor alt levende liv. 

bottom of page