top of page

TANTRISK MASSASJE for PAR 

 

Tre timer privat veilledning/undervisning for par i Tantrisk Massasje

Kanskje kjenner dere en lengsel etter å prøve noe nytt i forholdet, å åpne for en annen form for intimitet?

Er dere begge søkende og nysgjerrige, kan det å gi hverandre Tantrisk Massasje åpne for noe helt nytt i relasjonen dere imellom.

Tantrisk Massasje handler ikke om at møtet mellom dere skal ende i sex. Massasjen handler først og fremst om å bli kjent på en ny måte ved å tilføre hverandre kroppslig og sanselig nytelse. Hvem er han når du i langsomme bevegelser stryker over hele hans kropp? Hvordan reagerer hun når hun mottar en langsom og lett berøring fra deg og kan være trygg på at du ikke krever noe annet, enn at hun tar imot nærheten som du tilfører henne?

Noe av hemmeligheten i Tantrisk Massasje er å legge begjæret til side for å skape den friheten som spesielt en kvinnekropp trenger. Massasjen er således svært intim, men uten å være seksuelt rettet. Du som gir massasje, beveger deg lekent med langsomme strykninger og bevegelser over den andres kropp. Den som mottar trener på å gi slipp på kontrollen, slik at den erotiske energien får bølge opp gjennom hele kroppen og ikke bare til underlivet. Det er en ren nytelse, som igjen kan være bevissthetsutvidende.

Når du mottar tantrisk massasje, trener du på å være helt til stede i deg selv, som om ingenting eksisterer annet enn selve øyeblikkets berøring av kroppen din. Du vender blikket innover og åpner for den i deg, som ligger rett under overflaten. Gradvis blir du tryggere i situasjonen og din kjære får oppleve andre sider ved deg. Kanskje blir dere mer sårbare sammen, kanskje mer åpne og berørte. Det vil garantert frembringe en større grad av sannferdighet mellom dere, som er selve inngangen til det seksuelle møtet.

Når du gir tantrisk massasje trener du på tilstedeværelse, saktehet, det å gi uten å forvente noe tilbake.

Gjennom sakte berøring og tilstedeværelse, gjennom det å ta seg tid åpner du opp din kjære og deg selv. 

Dette gir dere mulighet til finne frem til hverandre på en ny spennende måte og det er en gave å gi hverandre. 

Ved å gi hverandre denne vakre gaven, sier dere ja til et dypere og kjærligere forhold.

 

Vi begynner alltid med en innledende samtale.

Dere får grundig veiledning i utførelsen og hvordan forholde deg, når du gir og mottar massasjen. Tantrisk massasje er en kunst, hvor langsomheten og tilstedeværelsen vekker en intimitet, som får deg til å se deg selv og din kjære på et dypere plan. Deretter får dere begge trene på å gi og å motta massasjen under veiledning. Vi avslutter med oppsummering og reflekterer over opplevelsene dere har hatt.

Som par betaler dere: kr.2500,- for 3 timers sesjon kun for dere to.

 • Timen betales ved bestilling. Først da er timen reservert.
   

 • Avbestillingsvilkår for alle behandlinger:
  Avbestilling
  må skje senest 24 timer før avtalt time for å få refundert hele beløpet eller det kan benyttes til en ny avtale. 
  Avbestiller du senest 12 timer før avtalt tid, betaler du 1/2 pris av timen eller det kan benyttes til en ny avtale. 

   

 • Jeg er utdannet InnerLife Tantrisk Massør og InnerLife Terapeut, -Coach, -massør fra InnerLife-Akademiet.  En holistisk og helseorientert behandling.

bottom of page